All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 26 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: Referring to Coroner's Blog [ET:L or Stock ET]
PostPosted: Wed Nov 13, 2013 8:26 pm 
Offline
Sharp Shooter
Sharp Shooter

Joined: Thu Mar 31, 2011 9:15 pm
Posts: 27
another point against Stock ET: did i mentioned i hate scons? ( the build systems stock ET uses ) i get unreadable, colorless pure compiler messages and lots of linker errors trying to build Stock ET on my machine, whereas ET:L is compiling and linking just fine using cmake...

* and the build/linking process is better readable and good looking too (with CMAKE )!

sorry for my english
JagdKampf


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Referring to Coroner's Blog [ET:L or Stock ET]
PostPosted: Tue Jan 13, 2015 9:45 am 
Offline
Sharp Shooter
Sharp Shooter
User avatar

Joined: Fri Oct 18, 2013 7:00 pm
Posts: 72
Meanwhile a stable version of ET:Legacy 2.72 has been released!
http://etlegacy.com/
ITRT4 wrote:
System traps 200-203 have been added back. They are just in w/o functionality.
'etmain’ mod has had the same issue with the listen server. Now it starts again.

This means the +set bot_enable 0 is no longer necessary to run CQB on ET:L. Please note these are dummy traps so no vanilla bot support, only Omni-Bot.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Referring to Coroner's Blog [ET:L or Stock ET]
PostPosted: Tue Jan 13, 2015 12:07 pm 
Offline
Expert
Expert
User avatar

Joined: Fri Oct 18, 2013 12:28 pm
Posts: 160
Location: Poland
Works fine with cqb + bots but there is a problem with sound . Seems like sound looping script or something like that is still not fixed [samples overlap] Someone did mention about this problem but i don't remember who was that.
Second.
Game is laggy, what does it mean? I feel like a 300ms ping player when i press fire , aiming button, reload button. Mouse works fine FPS is stable but i get the weird impression. There are no problems with my keyboard or mouse, just etlegacy does something strange with mouse/keyboard input. In stock et/cqb/tce those problems are not detected, only legacy has problems with it. Yks, if You have contact with legacy devteam, tell 'em about it. Is not only my problem because as i said, someone had exactly the same sound issue.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Referring to Coroner's Blog [ET:L or Stock ET]
PostPosted: Tue Jan 13, 2015 2:28 pm 
Offline
Sharp Shooter
Sharp Shooter
User avatar

Joined: Fri Oct 18, 2013 7:00 pm
Posts: 72
Yes, I noticed the loop bug too. I'll post about it on ET:L forums.

BTW I was finally able to get QEffectsGL working with ET:L and ET. MSAA and bloom look quite nice, but fps is horrible at least on my laptop(Pentium 2020M / Radeon 7610M).


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Referring to Coroner's Blog [ET:L or Stock ET]
PostPosted: Tue Jan 13, 2015 3:45 pm 
Offline
Expert
Expert
User avatar

Joined: Fri Oct 18, 2013 12:28 pm
Posts: 160
Location: Poland
Hmm sounds nice, can u share with us? Im curious how it looks with et/tc/cqb


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Referring to Coroner's Blog [ET:L or Stock ET]
PostPosted: Thu Jan 15, 2015 11:33 am 
Offline
Sharp Shooter
Sharp Shooter
User avatar

Joined: Fri Oct 18, 2013 7:00 pm
Posts: 72
CQBdim + QeffectsPro
Image
Image
Image
It seems that some features(bloom for example) doesn't work on TCE/CQB. MSAA works only with model edges not texture edges(chain link fence/grass)

ET:Legacy+QeffectsPro
Image
Qeffects works much better with ET. As you can see theres some bloom.

The config I used was not very good. If someone has time and will to fiddle with it there may be possible to get really good results. But this add-on is quite hungry for fps at least on my rig...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Referring to Coroner's Blog [ET:L or Stock ET]
PostPosted: Thu Jan 15, 2015 12:35 pm 
Offline
Expert
Expert
User avatar

Joined: Fri Oct 18, 2013 12:28 pm
Posts: 160
Location: Poland
I did not notice any difference in CQB [only fps chaos ] but ETL looks quite sweet
Image

Btw, cqb w/o nvidia bumps [lowest panel settings/highest game settings]
http://s16.postimg.org/3vw2ptfnp/lowest.jpg
And cqb maxed out [forced by nvidia panel on highhest possible settings]
http://s15.postimg.org/b1sz0o23v/max.jpg

Both settings give me the same results in framerate [no graphic lags, no freeze, pure smoothness] so i think those dll's are still in dev mode and i will waiting for new version.

Btw vol2

This is a hybrid version of m110/vltor sbr, that i see on your 3rd picture?
:pistols:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Referring to Coroner's Blog [ET:L or Stock ET]
PostPosted: Thu Jan 15, 2015 1:21 pm 
Offline
Sharp Shooter
Sharp Shooter
User avatar

Joined: Fri Oct 18, 2013 7:00 pm
Posts: 72
No, it's REC7 with black texture(and suppressor), because I didn't like the tan camo. Texture is from bruces "TCE 0.50" package which he posted some time ago somewhere in thes forum. Had to slightly modify it to fit REC7 but it's pretty much an exact match.

This nvidia enhancement looks good, unfortunately I haven't had any success with AMD/ATI drivers.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Referring to Coroner's Blog [ET:L or Stock ET]
PostPosted: Thu Jan 15, 2015 2:03 pm 
Offline
Expert
Expert
User avatar

Joined: Fri Oct 18, 2013 12:28 pm
Posts: 160
Location: Poland
As far i know, amd card/drivers doesnt support FXAA for OGL but on my old laptop i could force FXAA using catalyst center but then i had huge fps drop although TCE graphic was really beauty with all of these catalyst things.
Reply me on PM :!:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Referring to Coroner's Blog [ET:L or Stock ET]
PostPosted: Fri Jan 16, 2015 12:58 pm 
Offline
Expert
Expert
User avatar

Joined: Wed Feb 03, 2010 6:36 pm
Posts: 128
Location: Finland
I've used these ATI settings and no problems. Looks good.
http://s3.postimg.org/erckt6qs3/amd.png


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Referring to Coroner's Blog [ET:L or Stock ET]
PostPosted: Thu Jan 22, 2015 7:33 pm 
Offline
Sharp Shooter
Sharp Shooter
User avatar

Joined: Fri Oct 18, 2013 7:00 pm
Posts: 72
Tried your settings. I didn't have 4xEQ option, only 4x. Funny, effects doesn't work on ET but they work with ET:L.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 26 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Style created by © Matti, gry komputerowe, reklama sem reklama seo

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group