All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: Screen Size and 15"
PostPosted: Sat Sep 30, 2006 5:14 pm 
Offline
Marksman
Marksman

Joined: Sat Sep 30, 2006 12:32 am
Posts: 6
hey devs,


First I want to say congratz for you new release. For ppl that own a fast computers with big screen I bet it's *i-need-a-broader-vocab* awesome.

But I'm facing a anoying situation.

Seems like you changed the aspect ratio so it's the player's view is the same in any resolution. That's a good idea... if you don't own a 15'' monitor.
I can't see shit now! I'm tking like hell and I'm forcing my sights too much.

No, I can't afford a 19 inch monitor. I live in Brazil and those things are expensive over here.

I don't mind if I see less or if I see deformed characters, but I do mind if I can't play decently and that's what's going on.

Is there any chance for you to get back to the old way things were done? I'd really, ___REALLY___ apreciate that, as it's most likelly I'll have to stop playing for a while if it doesn't happen.


thx for you attention and your work on this game.

--
]eVe[gsa.OgRo(BR)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Sep 30, 2006 5:21 pm 
Offline
Pwnzer
Pwnzer
User avatar

Joined: Wed Aug 10, 2005 2:06 pm
Posts: 4573
Location: Canada, ON
We still do not have contact with TCENET and the devs... right now we do not know how to switch it back to regular mode although that is possible. If anyone knows how to switch it back to 4:3 aspect ratio via console please feel free to help these players out.

_________________
Image
Terms of Use||TC:E + W:ET EULA


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 01, 2006 2:43 am 
Offline
Marksman
Marksman

Joined: Sat Sep 30, 2006 12:32 am
Posts: 6
there is a way to change aspect ratio in the console? :D

awesome, I'm gonna look for it. Once I got this figured out I'll post the solution here.


thx a lot!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 01, 2006 2:53 am 
Offline
Pwnzer
Pwnzer
User avatar

Joined: Tue Jan 03, 2006 3:38 pm
Posts: 2007
AFAIK, you can choos from not-as-widescreen and 16:9 in the screen res thingy in the options menu (options>view>top thing, one setting doesn't say 16:9, snd it's what I use as of now, it's a little small on a 17'' but mostly vertically.)

I'm sure that they will decide to put fullscreen in later, just from the community's reaction.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 01, 2006 3:16 pm 
Offline
Expert
Expert

Joined: Mon May 09, 2005 11:14 pm
Posts: 139
it, you're making it sound like they only put 16:9 widescreen, and letterbox views in on purpose, and decided not to put in the much more common 4:3 ratio.

Way to go!

Also, I miss the global voice chats... I know I said before it was annoying, but it was also a convienience when you get onto a decent server without spamming noobs.

_________________
Don't fight back. Image
Fight forward.

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 01, 2006 3:22 pm 
Offline
Pwnzer
Pwnzer
User avatar

Joined: Wed Aug 10, 2005 2:06 pm
Posts: 4573
Location: Canada, ON
Cant blame them, its probably just a glitch or the betas havent been working as hard.

_________________
Image
Terms of Use||TC:E + W:ET EULA


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Oct 02, 2006 3:10 am 
Offline
Marksman
Marksman

Joined: Sat Sep 30, 2006 12:32 am
Posts: 6
I hope so.

no balls about changing the resolution manually. :(


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Style created by © Matti, gry komputerowe, reklama sem reklama seo

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group