All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: fast minimod switch,
PostPosted: Fri Oct 06, 2006 10:54 pm 
Offline
Pwnzer
Pwnzer
User avatar

Joined: Sat Nov 12, 2005 11:20 pm
Posts: 2531
i like the minimod, and i like that each minimod has his own interface,
but the switching from minimods is a bit crap, it looks like its a bug and it looks very cheezy and unprofessional, cause if you switch from minimods, the main menu disappears and you'll get to see your desktop, and after that... you get back to the main menu, why not stay on the current main menu, there should be a small little popup with a progress bar, so during the switching you should still see the current main,menu with out seeing your desktop, now after the progress bar on the popup is fully loaded, than the main menu theme should be changed,

thats more professional

_________________
Image
call me Dragon


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 06, 2006 11:07 pm 
Offline
Pwnzer
Pwnzer
User avatar

Joined: Tue Jan 03, 2006 3:38 pm
Posts: 2007
would be nice, but I don't think ET can do it. switching minimods is just like switchinng mods, you need to re-load the game and menu, and in windows, that shows the desktop.

if it could be done easily, I'd be for, but otherwise, meh.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 06, 2006 11:53 pm 
Offline
Pwnzer
Pwnzer
User avatar

Joined: Wed Aug 10, 2005 2:06 pm
Posts: 4573
Location: Canada, ON
The switching just changes the background and doesnt really affect the server browser. I dont think it was such a useful addon to the game. They could have focused more effort to getting the new weapons out or atleast make sure that those nasty hunkmeg bugs never existed.

_________________
Image
Terms of Use||TC:E + W:ET EULA


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 08, 2006 3:39 pm 
Offline
Pwnzer
Pwnzer
User avatar

Joined: Sat Nov 12, 2005 11:20 pm
Posts: 2531
XenoKiLLer wrote:
The switching just changes the background and doesnt really affect the server browser. I dont think it was such a useful addon to the game. They could have focused more effort to getting the new weapons out or atleast make sure that those nasty hunkmeg bugs never existed.


yeah man...
i'd rather have this:
Image

evrything is functional not just an eyecandy...

you click BodyCount, you'll get bodycount servers only,
you click Objective, you'll get objective servers only
you click custom, than you'll get unofficial servers that host unofficial maps,
ect.ect.

read more about this feature:
http://www.truecombat.us/forums/viewtopic.php?t=803

_________________
Image
call me Dragon


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Oct 09, 2006 3:51 am 
Offline
Forum Master
Forum Master
User avatar

Joined: Wed Dec 07, 2005 12:48 am
Posts: 1239
Wouldn't that mean you'd have to change the overall setup for WET too? I mean, WET and TC:E are run on the same network (or whatever the *i-need-a-broader-vocab* it's called)

~Silentcrisis

_________________
Image

/Dragonathon

TC:E/ET username = Silentcrisis


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Style created by © Matti, gry komputerowe, reklama sem reklama seo

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group