All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 
Author Message
 Post subject: Hello
PostPosted: Sat Nov 23, 2013 10:19 pm 
Offline
Marksman
Marksman

Joined: Wed Apr 13, 2005 2:21 am
Posts: 5
Location: The Void
Been sum time thought I might pop up and say hi I miss q3tc :(


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Hello
PostPosted: Sat Nov 23, 2013 11:57 pm 
Offline
Team Terminator
Team Terminator

Joined: Sat Apr 09, 2005 6:22 am
Posts: 1396
I miss it too :emo:

_________________
Image
Steam // TrueCombat // C22


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Hello
PostPosted: Sun Nov 24, 2013 3:32 am 
Offline
Marksman
Marksman

Joined: Wed Apr 13, 2005 2:21 am
Posts: 5
Location: The Void
ill start playing again just cos I love this game so much :)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Hello
PostPosted: Sun Nov 24, 2013 12:42 pm 
Offline
Expert
Expert
User avatar

Joined: Wed Feb 03, 2010 6:36 pm
Posts: 128
Location: Finland
I can't connect to any of the servers. After "Awaiting gamestate..." it goes to main menu without any error message. It works if I make own server though.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Hello
PostPosted: Sun Nov 24, 2013 2:10 pm 
Offline
Sharp Shooter
Sharp Shooter
User avatar

Joined: Mon Jun 03, 2013 1:34 pm
Posts: 64
jussi wrote:
After "Awaiting gamestate..." it goes to main menu without any error message.

Are you sure there are no error messages in the console? And with "developer 1"? I think that if you have missing pk3s but the server doesnt allow downloading it does just what you described.

And for the nostalgics... Can you tell which map this is? :)
Image

_________________
Missing .pk3 file? Find it here:
Over
5GB of TCE custom content!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Hello
PostPosted: Sun Nov 24, 2013 3:37 pm 
Offline
Expert
Expert

Joined: Fri May 03, 2013 12:42 pm
Posts: 138
I like the animation for getting shot a lot more on Q3tc than regular TC:E tbh.
I only played on LAN lately, how many people play on servers on average ?
Or do we have to schedule play dates ?

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Hello
PostPosted: Sun Nov 24, 2013 5:09 pm 
Offline
Sharp Shooter
Sharp Shooter
User avatar

Joined: Mon Jun 03, 2013 1:34 pm
Posts: 64
For what it's worth, here's a single-download, standalone package of Q3TC with no original data from Quake 3 Arena... Linux and Windows binaries included, feedback very much welcome...

DOWNLOAD

_________________
Missing .pk3 file? Find it here:
Over
5GB of TCE custom content!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Hello
PostPosted: Mon Nov 25, 2013 10:47 am 
Offline
Expert
Expert
User avatar

Joined: Wed Feb 03, 2010 6:36 pm
Posts: 128
Location: Finland
paul wrote:
jussi wrote:
After "Awaiting gamestate..." it goes to main menu without any error message.

Are you sure there are no error messages in the console? And with "developer 1"? I think that if you have missing pk3s but the server doesnt allow downloading it does just what you described.


It seems I need these paks but server has disabled autodownload as you said:
pak2.pk3
pak1.pk3
map_pak1.pk3


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Hello
PostPosted: Mon Nov 25, 2013 2:22 pm 
Offline
Team Terminator
Team Terminator

Joined: Sat Apr 09, 2005 6:22 am
Posts: 1396
Q3TC servers do not usually allow server downloads. Make sure you also have the point release update from Q3 as well.

Then grab a fresh download of Q3TC from the downloads page.

9 times out of 10 the issue is not having the point release. Hope that help.

Also the problem could be as simple as not having the same version or map that is currently on the server. If maps are an issue, we have a whole bunch of them on the Q3TC Map Depot.

P.S the map was Urban Assault.

_________________
Image
Steam // TrueCombat // C22


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Hello
PostPosted: Mon Nov 25, 2013 7:53 pm 
Offline
Expert
Expert
User avatar

Joined: Wed Feb 03, 2010 6:36 pm
Posts: 128
Location: Finland
Thanks, Diane! I didnt have point release Q3 but TC is 1.3 with all patches. Still same problems except now I have PB. I'll try something but I guess I need fresh install for unknown reason.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Style created by © Matti, gry komputerowe, reklama sem reklama seo

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group