TrueCombat
http://www.truecombatelite.com/forums/

Referring to Coroner's Blog [ET:L or Stock ET]
http://www.truecombatelite.com/forums/viewtopic.php?f=45&t=2575
Page 2 of 2

Author:  JagdKampf [ Wed Nov 13, 2013 8:26 pm ]
Post subject:  Re: Referring to Coroner's Blog [ET:L or Stock ET]

another point against Stock ET: did i mentioned i hate scons? ( the build systems stock ET uses ) i get unreadable, colorless pure compiler messages and lots of linker errors trying to build Stock ET on my machine, whereas ET:L is compiling and linking just fine using cmake...

* and the build/linking process is better readable and good looking too (with CMAKE )!

sorry for my english
JagdKampf

Author:  yks [ Tue Jan 13, 2015 9:45 am ]
Post subject:  Re: Referring to Coroner's Blog [ET:L or Stock ET]

Meanwhile a stable version of ET:Legacy 2.72 has been released!
http://etlegacy.com/
ITRT4 wrote:
System traps 200-203 have been added back. They are just in w/o functionality.
'etmain’ mod has had the same issue with the listen server. Now it starts again.

This means the +set bot_enable 0 is no longer necessary to run CQB on ET:L. Please note these are dummy traps so no vanilla bot support, only Omni-Bot.

Author:  Yourself [PL] [ Tue Jan 13, 2015 12:07 pm ]
Post subject:  Re: Referring to Coroner's Blog [ET:L or Stock ET]

Works fine with cqb + bots but there is a problem with sound . Seems like sound looping script or something like that is still not fixed [samples overlap] Someone did mention about this problem but i don't remember who was that.
Second.
Game is laggy, what does it mean? I feel like a 300ms ping player when i press fire , aiming button, reload button. Mouse works fine FPS is stable but i get the weird impression. There are no problems with my keyboard or mouse, just etlegacy does something strange with mouse/keyboard input. In stock et/cqb/tce those problems are not detected, only legacy has problems with it. Yks, if You have contact with legacy devteam, tell 'em about it. Is not only my problem because as i said, someone had exactly the same sound issue.

Author:  yks [ Tue Jan 13, 2015 2:28 pm ]
Post subject:  Re: Referring to Coroner's Blog [ET:L or Stock ET]

Yes, I noticed the loop bug too. I'll post about it on ET:L forums.

BTW I was finally able to get QEffectsGL working with ET:L and ET. MSAA and bloom look quite nice, but fps is horrible at least on my laptop(Pentium 2020M / Radeon 7610M).

Author:  Yourself [PL] [ Tue Jan 13, 2015 3:45 pm ]
Post subject:  Re: Referring to Coroner's Blog [ET:L or Stock ET]

Hmm sounds nice, can u share with us? Im curious how it looks with et/tc/cqb

Author:  yks [ Thu Jan 15, 2015 11:33 am ]
Post subject:  Re: Referring to Coroner's Blog [ET:L or Stock ET]

CQBdim + QeffectsPro
Image
Image
Image
It seems that some features(bloom for example) doesn't work on TCE/CQB. MSAA works only with model edges not texture edges(chain link fence/grass)

ET:Legacy+QeffectsPro
Image
Qeffects works much better with ET. As you can see theres some bloom.

The config I used was not very good. If someone has time and will to fiddle with it there may be possible to get really good results. But this add-on is quite hungry for fps at least on my rig...

Author:  Yourself [PL] [ Thu Jan 15, 2015 12:35 pm ]
Post subject:  Re: Referring to Coroner's Blog [ET:L or Stock ET]

I did not notice any difference in CQB [only fps chaos ] but ETL looks quite sweet
Image

Btw, cqb w/o nvidia bumps [lowest panel settings/highest game settings]
http://s16.postimg.org/3vw2ptfnp/lowest.jpg
And cqb maxed out [forced by nvidia panel on highhest possible settings]
http://s15.postimg.org/b1sz0o23v/max.jpg

Both settings give me the same results in framerate [no graphic lags, no freeze, pure smoothness] so i think those dll's are still in dev mode and i will waiting for new version.

Btw vol2

This is a hybrid version of m110/vltor sbr, that i see on your 3rd picture?
:pistols:

Author:  yks [ Thu Jan 15, 2015 1:21 pm ]
Post subject:  Re: Referring to Coroner's Blog [ET:L or Stock ET]

No, it's REC7 with black texture(and suppressor), because I didn't like the tan camo. Texture is from bruces "TCE 0.50" package which he posted some time ago somewhere in thes forum. Had to slightly modify it to fit REC7 but it's pretty much an exact match.

This nvidia enhancement looks good, unfortunately I haven't had any success with AMD/ATI drivers.

Author:  Yourself [PL] [ Thu Jan 15, 2015 2:03 pm ]
Post subject:  Re: Referring to Coroner's Blog [ET:L or Stock ET]

As far i know, amd card/drivers doesnt support FXAA for OGL but on my old laptop i could force FXAA using catalyst center but then i had huge fps drop although TCE graphic was really beauty with all of these catalyst things.
Reply me on PM :!:

Author:  jussi [ Fri Jan 16, 2015 12:58 pm ]
Post subject:  Re: Referring to Coroner's Blog [ET:L or Stock ET]

I've used these ATI settings and no problems. Looks good.
http://s3.postimg.org/erckt6qs3/amd.png

Author:  yks [ Thu Jan 22, 2015 7:33 pm ]
Post subject:  Re: Referring to Coroner's Blog [ET:L or Stock ET]

Tried your settings. I didn't have 4xEQ option, only 4x. Funny, effects doesn't work on ET but they work with ET:L.

Page 2 of 2 All times are UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/