TrueCombat
http://www.truecombatelite.com/forums/

Qtracker: does it support CQB?
http://www.truecombatelite.com/forums/viewtopic.php?f=45&t=2290
Page 1 of 1

Author:  Dragonathan [ Thu Apr 07, 2011 3:06 am ]
Post subject:  Qtracker: does it support CQB?

i havent downloaded CQB yet, but does Qtracker support the servers of CQB?

Author:  SnaKeS3K [ Thu Apr 07, 2011 6:38 pm ]
Post subject: 

not directly, bu u can easily create a filter:
on the right side->game filters->W:ET->right-click: create...
call the filter CQB or soemthing like that and choose game: enemy territory (rest on this tab isnt important) then switch to the logic tab at the bottom of the window. and paste this:
if find(rule("tce_version"), 2011) != -1
then save the filter (top-left) and apply it. you should fidn the servers under W:ET->mods->standard/other
(i chose 2011 as a filter in that string as it wont change anytime soon and thus is pretty reliable^^)

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/