All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Qtracker: does it support CQB?
PostPosted: Thu Apr 07, 2011 3:06 am 
Offline
Pwnzer
Pwnzer
User avatar

Joined: Sat Nov 12, 2005 11:20 pm
Posts: 2531
i havent downloaded CQB yet, but does Qtracker support the servers of CQB?

_________________
Image
call me Dragon


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Apr 07, 2011 6:38 pm 
Offline
Master
Master

Joined: Sat Sep 02, 2006 4:03 pm
Posts: 398
Location: Croatia/Germany
not directly, bu u can easily create a filter:
on the right side->game filters->W:ET->right-click: create...
call the filter CQB or soemthing like that and choose game: enemy territory (rest on this tab isnt important) then switch to the logic tab at the bottom of the window. and paste this:
if find(rule("tce_version"), 2011) != -1
then save the filter (top-left) and apply it. you should fidn the servers under W:ET->mods->standard/other
(i chose 2011 as a filter in that string as it wont change anytime soon and thus is pretty reliable^^)

_________________
=MaveXII=|WL Admin |IRC:#mave-clan
Image
*Clan Movie #2*|xfire: snakes3k


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Style created by © Matti, gry komputerowe, reklama sem reklama seo

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group