All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: True Combat Elite - bot ???
PostPosted: Wed Oct 12, 2005 5:57 pm 
Offline
Marksman
Marksman

Joined: Wed Oct 12, 2005 5:43 pm
Posts: 1
hy , i`m playng True Combat Elite bat i dont have a good internet conection - so my question is : how can i get some bot`s runing in True Combat Elite ????? ( sorry for my english ) :oops:


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 13, 2005 12:20 am 
Offline
High Master
High Master
User avatar

Joined: Tue Apr 12, 2005 11:02 pm
Posts: 522
Location: Arizona
As far as I know, there is no current bot support in TCE.

Your English is fine.


Top
 Profile  
 
 Post subject: re
PostPosted: Thu Oct 13, 2005 1:36 am 
Offline
Pwnzer
Pwnzer
User avatar

Joined: Wed Aug 10, 2005 2:06 pm
Posts: 4573
Location: Canada, ON
well, for ET theres an omnibot using server or two out there. and currently ppl are working on fritzbot for ET. but as far as i know, TCE devs still havent decided about anything to do with bots in this game. Hopefull, if someone could mod the mod to support bots, or maybe a custom tce bot, its only a matter of time. (probably when they release the final version, someone out there will make bots that work for tce)

_________________
Image
Terms of Use||TC:E + W:ET EULA


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Style created by © Matti, gry komputerowe, reklama sem reklama seo

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group