All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ] 
Author Message
 Post subject: Serverlist fix! Download pk3 file here
PostPosted: Sun Nov 10, 2013 9:04 pm 
Offline
Expert
Expert
User avatar

Joined: Wed Feb 03, 2010 6:36 pm
Posts: 128
Location: Finland
UPDATED @ Tue Nov 12, 2013
Server admins should redownload

--------------------------

Hey,

After looking at ET source code for a few hours I realised that serverlist can be "fixed" with a simple pk3 file. The serverlist problem (empty servers not visible) is fixed by modifying menu scripts to use updated command to get master server list.

Only thing is that you have to refresh the list from the button first to get full list and you may see duplicates of servers (but who cares???). For a proper fix ET or TC:E source code needs to be modified with one line of code.

If you see "Refresh List" instead of "Refresh List!" it means you have already a file which is overriding this menu script. Try to remove old .pk3 files you don't need.

Download the fix from here and place in tcetest folder or join at one of my servers to download it (sniper only, ctf server etc).

Image

:pistols: :pistols: :pistols:

_________________
In-game nick: vi$


Last edited by jussi on Wed Jan 11, 2017 11:04 am, edited 15 times in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Serverlist fixed! Download pk3 file here
PostPosted: Sun Nov 10, 2013 10:17 pm 
Offline
Master
Master
User avatar

Joined: Fri Jun 12, 2009 4:01 pm
Posts: 459
Nice work!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Serverlist fix! Download pk3 file here
PostPosted: Sun Nov 10, 2013 10:35 pm 
Offline
Sharp Shooter
Sharp Shooter
User avatar

Joined: Mon Jun 03, 2013 1:34 pm
Posts: 64
Awesome!!!
I don't have to memorize the IP addresses anymore or check splatterladder now!

Thanks jussi!

_________________
Missing .pk3 file? Find it here:
Over
5GB of TCE custom content!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Serverlist fix! Download pk3 file here
PostPosted: Mon Nov 11, 2013 10:18 am 
Offline
Expert
Expert

Joined: Fri May 03, 2013 12:42 pm
Posts: 138
Nice Jussi.

Lolz it's one word that needed to be added to the code ;-)
Saw the code on Github and that was the first thing I was looking for
to change. Made a server browser in php this week for a web widget
for the TC website (displays TCE,CQB,Q3TC servers).

Let me see if it always does the duplicate servers, else
put the servers in an array and with each server it adds,
check the array first to see if it ain't there already.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Serverlist fix! Download pk3 file here
PostPosted: Mon Nov 11, 2013 1:58 pm 
Offline
Master
Master
User avatar

Joined: Wed Aug 19, 2009 12:36 am
Posts: 433
Location: tri(p) city
i love to see my transparent console in use ;]

nice find kid


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Serverlist fix! Download pk3 file here
PostPosted: Mon Nov 11, 2013 9:44 pm 
Offline
Marksman
Marksman

Joined: Mon Feb 25, 2013 9:14 pm
Posts: 3
Realy nice, thank you !


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Serverlist fix! Download pk3 file here
PostPosted: Thu Nov 14, 2013 12:02 am 
Offline
Expert
Expert

Joined: Sun Apr 11, 2010 12:48 pm
Posts: 168
Location: Brazil
Didn't work for me, I deleted all zzz pk3 that I think no needed, and making this yet didn't show server list.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Serverlist fix! Download pk3 file here
PostPosted: Thu Nov 14, 2013 9:46 am 
Offline
Expert
Expert
User avatar

Joined: Wed Feb 03, 2010 6:36 pm
Posts: 128
Location: Finland
DennerBR wrote:
Didn't work for me, I deleted all zzz pk3 that I think no needed, and making this yet didn't show server list.


Do you see ANY servers?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Serverlist fix! Download pk3 file here
PostPosted: Fri Nov 15, 2013 2:13 am 
Offline
Expert
Expert

Joined: Sun Apr 11, 2010 12:48 pm
Posts: 168
Location: Brazil
No jussi, I can't.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Serverlist fix! Download pk3 file here
PostPosted: Fri Nov 15, 2013 9:06 am 
Offline
Master
Master
User avatar

Joined: Wed Apr 13, 2005 10:28 pm
Posts: 280
Location: USA, California
Bet you anything it's your firewall Denner.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Serverlist fix! Download pk3 file here
PostPosted: Sat Nov 16, 2013 8:44 pm 
Offline
Expert
Expert

Joined: Sun Apr 11, 2010 12:48 pm
Posts: 168
Location: Brazil
Hi Stealth

I'm glad to see you here. Don't seems a problem with my firewall, because I granted full acces to et.exe. Really, I don't know from where begin search for a fix to this problem in my machine.


Last edited by DennerBR on Sat Nov 16, 2013 8:46 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Serverlist fix! Download pk3 file here
PostPosted: Sat Nov 16, 2013 8:45 pm 
Offline
Master
Master
User avatar

Joined: Wed Aug 19, 2009 12:36 am
Posts: 433
Location: tri(p) city
so what did he won ?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Serverlist fix! Download pk3 file here
PostPosted: Thu Dec 12, 2013 1:31 pm 
Offline
Master
Master
User avatar

Joined: Mon Mar 08, 2010 12:52 pm
Posts: 314
Location: Belfast, Northern Ireland.
Denner try checking your host file ( C:\Windows\System32\drivers\etc ) ive alot of funky stuff going on in my one, things blocked, things redirected, mappings of IP addresses to host names. its just a text file. if yours hasnt been messed with it should look like

# Copyright (c) 1993-2009 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host

# localhost name resolution is handled within DNS itself.
# 127.0.0.1 localhost
# ::1 localhost


I did have a similar issue a while ago, in the end i had to remove all trace of tce from registry and clean uninstall/reinstall of tce.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Style created by © Matti, gry komputerowe, reklama sem reklama seo

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group