TrueCombat
http://www.truecombatelite.com/forums/

fast minimod switch,
http://www.truecombatelite.com/forums/viewtopic.php?f=4&t=1099
Page 1 of 1

Author:  Dragonathan [ Fri Oct 06, 2006 10:54 pm ]
Post subject:  fast minimod switch,

i like the minimod, and i like that each minimod has his own interface,
but the switching from minimods is a bit crap, it looks like its a bug and it looks very cheezy and unprofessional, cause if you switch from minimods, the main menu disappears and you'll get to see your desktop, and after that... you get back to the main menu, why not stay on the current main menu, there should be a small little popup with a progress bar, so during the switching you should still see the current main,menu with out seeing your desktop, now after the progress bar on the popup is fully loaded, than the main menu theme should be changed,

thats more professional

Author:  it [ Fri Oct 06, 2006 11:07 pm ]
Post subject: 

would be nice, but I don't think ET can do it. switching minimods is just like switchinng mods, you need to re-load the game and menu, and in windows, that shows the desktop.

if it could be done easily, I'd be for, but otherwise, meh.

Author:  XenoKiLLer [ Fri Oct 06, 2006 11:53 pm ]
Post subject: 

The switching just changes the background and doesnt really affect the server browser. I dont think it was such a useful addon to the game. They could have focused more effort to getting the new weapons out or atleast make sure that those nasty hunkmeg bugs never existed.

Author:  Dragonathan [ Sun Oct 08, 2006 3:39 pm ]
Post subject: 

XenoKiLLer wrote:
The switching just changes the background and doesnt really affect the server browser. I dont think it was such a useful addon to the game. They could have focused more effort to getting the new weapons out or atleast make sure that those nasty hunkmeg bugs never existed.


yeah man...
i'd rather have this:
Image

evrything is functional not just an eyecandy...

you click BodyCount, you'll get bodycount servers only,
you click Objective, you'll get objective servers only
you click custom, than you'll get unofficial servers that host unofficial maps,
ect.ect.

read more about this feature:
http://www.truecombat.us/forums/viewtopic.php?t=803

Author:  Silentcrisis [ Mon Oct 09, 2006 3:51 am ]
Post subject: 

Wouldn't that mean you'd have to change the overall setup for WET too? I mean, WET and TC:E are run on the same network (or whatever the *i-need-a-broader-vocab* it's called)

~Silentcrisis

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/