All times are UTC




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Common Bugs and Troubleshooting (W:ET - TC:E)
PostPosted: Sat Aug 12, 2006 7:49 pm 
Offline
Pwnzer
Pwnzer
User avatar

Joined: Wed Aug 10, 2005 2:06 pm
Posts: 4573
Location: Canada, ON
"Could not load OpenGL subsystem"
solution: Update all Windows DirectX drivers and videocard drivers
solution: If updating the drivers dont work it must mean your video card does not support OpenGL.

-------------------------------------------------------

"Inadequate O/S Privileges" (Punkbuster)
solution: You must play ET and TCE using an administrator account on your computer
solution: Use an anti-adware program to scan for adware that change the account settings.

--------------------------------------------------------

"Serverlist Crash while viewing"
solution: go to the game directory under the "etmain" subdirectory and delete the "servercache.dat" file
solution: use a thirdparty server broswer like XFire, Gamespy Arcade, Yahoo! All-Seeing-Eye, or Q-tracker

--------------------------------------------------------

"Empty server list"
solution: In the server browser make sure that "source" is set to "internet"
solution: Open the console (~) and type "/cl_maxping 800, press enter and refresh the list"
solution: Open up the firewall for ports 27950 to 27970
solution: Check your ISP and make sure you are getting a connection
solution: Use a third party server broswer

--------------------------------------------------------

"Server uses protocol XX"
solution: Update your game or mod to the latest patch
solution: Choose an updated server

---------------------------------------------------------

Connecting Error Messages -
Quote:
CL_ParsePacketEntity: end of message
configstrings > MAX_CONFIGSTRING
CL_ParseGamestate: bad command byte
or stops responding during loadscreen

solution: Go to console (~) and type "/reconnect", press enter.

---------------------------------------------------------

"Continuously Re-loading Maps or Downloading Files"
soultion: manually redownload all the custom map files from the server FTP
solution: ET may have ben corrupted reinstall or redownload the game and reinstall.
solution: Go to console (~) type "/reconnect", press enter.

---------------------------------------------------------

"Setup could not locate a valid installation of Wolfenstein: Enemy Territory" (patching)
Quote:
Thanks to tjw [USE AT YOUR OWN RISK!]:
ET_Patch_2_60.exe will error out if you lack a registry setting that is created by the full ET installation. If you create the following registry key, the patch will run and you can select the path where ET is installed:
Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Activision\Wolfenstein - Enemy Territory]
"InstallPath"=""

You can save this text as a .reg file and double click it to add it to your registry.

I do not recommend that you do this if you are not familiar with registry editing. Just reinstall the game entirely.

-------------------------------------------------------

"Empty CDKey"
solution: Go to console (~) and type "/pb_cdkeyreg", press enter, wait until the Registration Successful message comes up.

--------------------------------------------------------

"Warning Cvar whatever (=1) must be EQUAL TO 0" and similar (Punkbuster) -or CVAR Rate kick
solution: download and replace the etconfig.cfg file with an original and unedited
solution: open the etconfig.cfg file with Notepad, find cvarrate and change the value to a number recommended by the server or back to the default if it was edited.

For more info
http://4newbies.planetwolfenstein.games ... eaking.htm

--------------------------------------------------------------

"Punkbuster Lockup with Certain Drivers"
nVidia 5x.xx and ATi 4.10/4.11
solution: Update your video card drivers - uninstall the old drivers first

-------------------------------------------------------------

"Can't pick up ammo or medic packs"
solution: Go to console (~) and change "/seta cg_autoactivate 0" to "/seta cg_autoactivate 1"
solution: Open up autoexec.cfg and add:seta cg_autoactivate "1"

------------------------------------------------------------

Information about these issues are from http://www.rtcw.jolt.co.uk/

_________________
Image
Terms of Use||TC:E + W:ET EULA


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Style created by © Matti, gry komputerowe, reklama sem reklama seo

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group