All times are UTC




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 13 posts ] 
Author Message
 Post subject: I need help!!!!111one
PostPosted: Mon Aug 07, 2006 10:12 pm 
Offline
Marksman
Marksman

Joined: Mon Aug 07, 2006 10:05 pm
Posts: 6
I just downloaded tce and wolfenstien and i got a problem! I think it is to do with punkbuster.

But please help!

When i go onto tce and go onto a punkbuster server after like a minute a message pops up and kicks me for a hardware ban!

I am not running any aimbots or anything plz help me it is pissing me off i am getting banned from every server!!!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Aug 07, 2006 11:25 pm 
Offline
High Master
High Master
User avatar

Joined: Thu Dec 01, 2005 1:43 am
Posts: 749
Location: US, SEE THAT UBISOFT! US!!!
Did you try re-installing? Did you try re-downloading and installing? did you delete the main and restart from scratch? If none of these were done, go try them. And make sure PB is activated at the bottom of the server list screen.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Aug 08, 2006 2:21 am 
Offline
Pwnzer
Pwnzer
User avatar

Joined: Wed Aug 10, 2005 2:06 pm
Posts: 4573
Location: Canada, ON
make sure you update PB aswell. Go the to PB website www.evenbalance.org (not sure if its org or com) and download the PBsetup program which makes updating easier than using the egular PB updater.

_________________
Image
Terms of Use||TC:E + W:ET EULA


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Aug 08, 2006 2:56 pm 
Offline
Marksman
Marksman

Joined: Mon Aug 07, 2006 10:05 pm
Posts: 6
I updated and re installed.. re downloaded... im just gonna delete all the mods and profiles (etpro, etc) then see if that works... But somehow i just think punkbuster is detecting tc:e as a hack.....


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Aug 08, 2006 3:01 pm 
Offline
Pwnzer
Pwnzer
User avatar

Joined: Wed Aug 10, 2005 2:06 pm
Posts: 4573
Location: Canada, ON
It shouldnt and it wont. It is possible that you have played on a cheat server without knowing some hacks could have been downloaded from a server, that is possible. That could happen on non-PB proctected servers.

_________________
Image
Terms of Use||TC:E + W:ET EULA


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Aug 08, 2006 3:15 pm 
Offline
Marksman
Marksman

Joined: Mon Aug 07, 2006 10:05 pm
Posts: 6
Well i went on before i started to redownload et, which is almost done, and i took a ss. I also noticed it was in french : evil : so here a ss:
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Aug 08, 2006 4:34 pm 
Offline
Marksman
Marksman

Joined: Mon Aug 07, 2006 10:05 pm
Posts: 6
Erm, sorry for double post but, I have another problem! I uninstalled wolfenstien and kept T;ce and placed it on my desktop. I went and re downloaded wolf from here and i got a corrupt instillation error. And i tried it at the same mirror i downloaded it from last time (3d gamers) and i still got the error. Heres a screenshot:

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Aug 08, 2006 8:49 pm 
Offline
Pwnzer
Pwnzer
User avatar

Joined: Wed Aug 10, 2005 2:06 pm
Posts: 4573
Location: Canada, ON
the installer was cprrupted and you have to redownload the one that is havong problems installing. If TCE is in french, it means some thirdparty language files have been downloaded from the server. I dont like french either, its nothing personal but they really wnat to turn everything french. Your options are to reinstall and delete the TCE foler, or simple remove every single thirdparty file in it (if you can fingure out which ones are which)

_________________
Image
Terms of Use||TC:E + W:ET EULA


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Aug 08, 2006 11:14 pm 
Offline
Marksman
Marksman

Joined: Mon Aug 07, 2006 10:05 pm
Posts: 6
I redownload from many mirrors, they all seem corrupted.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Aug 09, 2006 12:18 am 
Offline
Pwnzer
Pwnzer
User avatar

Joined: Wed Aug 10, 2005 2:06 pm
Posts: 4573
Location: Canada, ON
I suggest getting it from more reasonably trustable sites like fileplanet, or here at our own FTP.

_________________
Image
Terms of Use||TC:E + W:ET EULA


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Aug 09, 2006 1:27 am 
Offline
Team Terminator
Team Terminator

Joined: Sat Apr 09, 2005 6:22 am
Posts: 1397
Try these:

WET FULL:
http://www.truecombat.us/files/wolfet.exe

WET 2.60 UPDATE:
http://www.truecombat.us/files/ET_Patch_2_60.exe

TCE 0.46 FULL:
http://www.truecombat.us/files/tce-linux_046_full.zip

TCE 0.48 PATCH:
http://www.truecombat.us/files/tce-linux_048_patch.zip

For additional help:
http://www.truecombat.us/index2.php?pag ... stallation

_________________
Image
Steam // TrueCombat // C22


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 10, 2006 1:11 am 
Offline
Marksman
Marksman

Joined: Mon Aug 07, 2006 10:05 pm
Posts: 6
I tried truecombat.us and fileplanet and all the other ones i could find.. still noone work now...


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 10, 2006 2:11 am 
Offline
Pwnzer
Pwnzer
User avatar

Joined: Wed Aug 10, 2005 2:06 pm
Posts: 4573
Location: Canada, ON
It must be your window's installer. I think going to the microsoft forum about this one will help.

_________________
Image
Terms of Use||TC:E + W:ET EULA


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 13 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Style created by © Matti, gry komputerowe, reklama sem reklama seo

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group