All times are UTC




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: Iron-sight error
PostPosted: Wed Apr 13, 2005 2:08 am 
Offline
Sharp Shooter
Sharp Shooter

Joined: Wed Apr 13, 2005 2:03 am
Posts: 40
Location: Phoenix, AZ
Hey the =[MH]= Public server has been having some problems with iron sight it seems whenever you jump you loose the ability to bring up the iron site. It's very weird anyone know how to fix this thanks!

Peace
Kozuka

_________________
Live by the sword. Die by the gun..


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 13, 2005 7:34 am 
Offline
Team Terminator
Team Terminator

Joined: Tue Apr 12, 2005 3:27 pm
Posts: 73
This is a feature that has been hard coded. For obvious reasons trying to get into tac mode whilst jumping is near on impssible. Unless you want a black eye from the butt flying up ;)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 13, 2005 8:57 am 
Offline
Sharp Shooter
Sharp Shooter

Joined: Wed Apr 13, 2005 2:03 am
Posts: 40
Location: Phoenix, AZ
no I mean once you jump you lose the ability to use iron-sites for the rest of the game intill the map changes.. I agree with the original system..

_________________
Live by the sword. Die by the gun..


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 13, 2005 9:42 am 
Offline
Team Terminator
Team Terminator

Joined: Tue Apr 12, 2005 3:27 pm
Posts: 73
Sorry I misunderstood.

Just a couple of questions?

Does this happen to everyone on the server?
If not how regular is it?
If you change weapon does it fix it?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 13, 2005 11:00 am 
Offline
Sharp Shooter
Sharp Shooter

Joined: Wed Apr 13, 2005 2:03 am
Posts: 40
Location: Phoenix, AZ
It happens to everyone on the server. change weapons doesn't fix it and it's very regular.

_________________
Live by the sword. Die by the gun..


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 13, 2005 2:57 pm 
Offline
Marksman
Marksman

Joined: Wed Apr 13, 2005 2:42 pm
Posts: 7
Location: Nwbury Park, CA 91320
I'm not sure as to what caused the problem, but it went away when the application was restarted.

Linux server:

_________________
Best regards,


=[MH]=Nawatl


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 13, 2005 4:05 pm 
Offline
Sharp Shooter
Sharp Shooter

Joined: Wed Apr 13, 2005 3:55 pm
Posts: 28
I noticed the same problem on <TCF> server lastnight......not sure what fixed it.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 13, 2005 11:20 pm 
Offline
Sharp Shooter
Sharp Shooter

Joined: Wed Apr 13, 2005 10:43 pm
Posts: 28
Yes, this has happened lots of times. I've posted about this on the TC:E forum.

http://www.truecombat.com/forum/viewtopic.php?t=2146


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 8 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Style created by © Matti, gry komputerowe, reklama sem reklama seo

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group