All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Windows API error
PostPosted: Mon Apr 19, 2010 1:31 pm 
Offline
Master
Master

Joined: Fri Sep 29, 2006 1:13 pm
Posts: 262
Location: Slovenia
I get error: Windows API [Function 131125]

Image

I using Win7 64bit


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 19, 2010 1:41 pm 
Offline
Master
Master
User avatar

Joined: Tue Jun 16, 2009 5:36 pm
Posts: 477
HACKER !

Some software related try to load the game without anything.

_________________
Image
xFire : wootheyetti


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 19, 2010 1:59 pm 
Offline
High Master
High Master
User avatar

Joined: Mon Jun 15, 2009 9:55 am
Posts: 565
Location: Under the hood.
Maybe the overlay.
My friend got that from Logitechs mouse/controller program, setpoint or something.
Any other new things you are using?

_________________
Image
C4 Corvette, love her till my death.
http://www.teamgonzo.net
http://www.cardomain.com/ride/3332770
http://www.youtube.com/user/GONZOUncleBionic


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 19, 2010 2:24 pm 
Offline
Master
Master

Joined: Fri Sep 29, 2006 1:13 pm
Posts: 262
Location: Slovenia
]Wo0[ wrote:
HACKER !

Some software related try to load the game without anything.


Yes i forgot to turn off my wallhack :D

It was ThreatFire idk why is blocked becouse is antispyware and antivirus not firewall also it blocked others game like Mount&Blade:Warband :)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Style created by © Matti, gry komputerowe, reklama sem reklama seo

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group