All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Problem with LAN server
PostPosted: Mon Mar 22, 2010 4:01 pm 
Offline
Marksman
Marksman
User avatar

Joined: Sat Mar 13, 2010 1:20 am
Posts: 5
Hi!

I've an issue when I'm trying to play in a LAN server at home.

When I create the server in "PC 1" and access it from "PC 2" it's allright, but when I start playing I get a weird error.

From "PC 2" when I shoot somebody with ironsights bullets seem not to harm the other guy, it's like they pierce him without any damage.

READ THIS: I'm not missing! The target is not moving and I'm CLEARLY shooting in the right direction.

I thought that it could be a lag trouble so I managed some server cvars like:

seta cl_maxpackets "125"
seta cl_packetdup "0"
seta snaps "40"
seta rate "25000"
seta sv_fps "40"
seta ui_rate "25000"
seta sv_dl_maxRate "25000"
seta sv_maxRate "25000"

It doesn't seem to work either...

Ideas?

Thanks!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Mar 22, 2010 11:17 pm 
Offline
Marksman
Marksman
User avatar

Joined: Sat Mar 13, 2010 1:20 am
Posts: 5
Nevermind. I've just solved the problem.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Style created by © Matti, gry komputerowe, reklama sem reklama seo

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group