All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 19 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Tue Feb 02, 2010 6:06 pm 
Offline
Master
Master
User avatar

Joined: Thu Jul 13, 2006 10:19 am
Posts: 266
Location: Louisiana, USA
Yes, it shows in the lagometer. It's literally a 0.5 sec change. The reason I noticed it was when I would jump, or while I was aiming+turning mouse, my game would stutter. Sometimes happening around corners getting me shot up. The lagometer shows green then nothing when it drops, then back to normal. (all in a split second). But it does it every 3 secs or so for a while. Sometimes I can set the cpu affinity and it will quit. Who knows!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Feb 03, 2010 1:12 am 
Offline
Marksman
Marksman
User avatar

Joined: Mon Jul 27, 2009 2:56 pm
Posts: 1
Location: Canada
Thank goodness I thought I was the only one experiencing these drops. I'm on Vista with a dual core processor. Any tips/fixes for this problem? Your help is appreciated! :D


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 25, 2010 11:29 pm 
Offline
Master
Master
User avatar

Joined: Thu Jul 13, 2006 10:19 am
Posts: 266
Location: Louisiana, USA
UPDATE.

I recently installed Vista 32bit and bought a new vid card. This problem become much more noticable lately, so I decided to try a few things. I was using latest (at the time) drivers from nVidia (196.**), so I downgraded to 178.**, and bam! After connecting to a server and sitting for a minute, the fps drops quit.

So, the age old wisdom prevails. Older drivers work better for older games. Will update if anything changes. Good luck to anyone else.

ps, if you need to see an example of my prob, check out my xfire profile (user: unitethedead), i got a 7 sec video showing it.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun May 30, 2010 1:15 am 
Offline
Marksman
Marksman
User avatar

Joined: Wed Nov 11, 2009 1:37 am
Posts: 20
Hi guys!One thing that helped me a bit was oppening exceptions on the firewall and antivrus to the game ports and pb A and pb B ports (44302 & 45301) .I think i dont need to say to disable vert sync and antialiasing and anisotropic filters in game options and video card options.
Image
Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 19 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Style created by © Matti, gry komputerowe, reklama sem reklama seo

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group