TrueCombat
http://www.truecombatelite.com/forums/

Big problem -> couldn't find official mappack
http://www.truecombatelite.com/forums/viewtopic.php?f=29&t=1585
Page 2 of 2

Author:  (DFM)TheDuke [ Mon Jul 09, 2007 12:17 pm ]
Post subject: 

Thank you ... I will download all files from official server again.

1. Install ET
2. Patch ET
3. Update PB
4. Start ET -> enable PB and create a profil
5. Install TCE
6. Patch TCE
7. click on shortcut TCE and hope :wink:

Author:  XenoKiLLer [ Mon Jul 09, 2007 12:56 pm ]
Post subject: 

Your're welcome. Might I suggest following the links provided by our international website www.truecombatelite.com or out own here at www.truecombat.us

Author:  (DFM)TheDuke [ Mon Jul 09, 2007 6:18 pm ]
Post subject: 

1. Install ET 2.60
2. Patch ET 2.60b
3. Update PB
4. Start ET -> enable PB and create a profil
5. Install TCE 0.49
6. Patch TCE 0.49b
7. it doesn't work -> same problem like before :cry:
8. by the way the workaround via button Mod in ET is not working anymore, because the button Mod in ET doesn't exist.

I have installed the new files on my 2nd computer and it works. But what is wrong with my main computer ? I don't know it.
All the other games are working fine.

Author:  it [ Mon Jul 09, 2007 8:27 pm ]
Post subject: 

Did you delete the whole ET/TC:E directory manually?

Author:  (DFM)TheDuke [ Mon Jul 09, 2007 9:05 pm ]
Post subject: 

1. uninstalled TCE (via uninstaller)
2. uninstalled ET (via uninstaller)
3. deleted the directory manually
4. new installation -> same problem

In this week I'll install ET and TCE on my 2nd OS (Vista) on the same computer. After that I'll tell you the results.

Author:  XenoKiLLer [ Mon Jul 09, 2007 10:06 pm ]
Post subject: 

But is the splashscreen still of Solid snake or is the the original TCE background? Its weird that the shortcut would be corrupted again after several tries. Where did you download?

Author:  (DFM)TheDuke [ Tue Jul 10, 2007 7:00 am ]
Post subject: 

But is the splashscreen still of Solid snake or is the the original TCE background?
Original TCE background.

Download from http://www.ausgamers.com/files/details/html/24791

I think there is no problem with the files or installation. In my opinion it is a problem with my computer. Maybe a MS security patch. Kaspersky internet security 7 (patch from MS is installed -> problem between Kaspersky and Punkbuster).

The following is located approximately in developer console:
pak2 are not official. Please reinstall or contact etc.
pak1 are not official. Please reinstall or contact etc.

But as I said -> the files are okay. I can play on my 2nd computer without any problem.

If I can play TCE on my 2nd OS, I will formatting my PC and install both OS again. I hope that will fix my problem.

Author:  (DFM)TheDuke [ Tue Jul 10, 2007 8:53 pm ]
Post subject: 

Ah ... it is not a problem of TCE. It is a problem of ET.
If I try to connect to a ET server, the same error message appears. Coulnd't find an official mappack. pak1, pak2, etc. But in folder etmain there is no file like pak1 or pak2.

It works !!!
I copied the missing files from my 2nd computer and now it works.
2 ET installer with the same corupt files ? I can't believe it.

Thank you m8s.

Author:  it [ Wed Jul 11, 2007 4:43 pm ]
Post subject: 

I was about to suggest copying the files from the one that works. glad to see you have it up and running.

Page 2 of 2 All times are UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/