TrueCombat
http://www.truecombatelite.com/forums/

Syncing Shaders?
http://www.truecombatelite.com/forums/viewtopic.php?f=29&t=1336
Page 1 of 1

Author:  Shiro013 [ Fri Jan 12, 2007 6:35 am ]
Post subject:  Syncing Shaders?

Can someone enlighten me on what it means by Sync Shaders? When I open BF2 SF and some other games, it tells me I need to sync my shaders and won't let me play. It wouldn't happen before I got the new graphics card. (GeForce 7300 :) ) So I kind of randomly out of my head guessed it had to do with that. -.- So basically all I need to know is if syncing shaders is possible and how.

Author:  8_Bit_Brad [ Fri Jan 12, 2007 11:22 am ]
Post subject: 

Try some of these solutions - http://battlefield2.filefront.com/info/BF2_SF_expand

There should be a couple things you can try in there for BF2.

Author:  Shiro013 [ Sat Jan 13, 2007 2:55 am ]
Post subject: 

Thank you, something about my version was bad for SF, so I needed to reinstall that to anything higher than 1.3.

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/