All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Syncing Shaders?
PostPosted: Fri Jan 12, 2007 6:35 am 
Offline
High Master
High Master
User avatar

Joined: Thu Dec 01, 2005 1:43 am
Posts: 749
Location: US, SEE THAT UBISOFT! US!!!
Can someone enlighten me on what it means by Sync Shaders? When I open BF2 SF and some other games, it tells me I need to sync my shaders and won't let me play. It wouldn't happen before I got the new graphics card. (GeForce 7300 :) ) So I kind of randomly out of my head guessed it had to do with that. -.- So basically all I need to know is if syncing shaders is possible and how.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jan 12, 2007 11:22 am 
Offline
Sharp Shooter
Sharp Shooter
User avatar

Joined: Wed Oct 04, 2006 1:51 am
Posts: 74
Try some of these solutions - http://battlefield2.filefront.com/info/BF2_SF_expand

There should be a couple things you can try in there for BF2.

_________________
deviantART

TC:E name- 8_Bit_Brad


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Jan 13, 2007 2:55 am 
Offline
High Master
High Master
User avatar

Joined: Thu Dec 01, 2005 1:43 am
Posts: 749
Location: US, SEE THAT UBISOFT! US!!!
Thank you, something about my version was bad for SF, so I needed to reinstall that to anything higher than 1.3.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Style created by © Matti, gry komputerowe, reklama sem reklama seo

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group