TrueCombat
http://www.truecombatelite.com/forums/

Bad Pak Files
http://www.truecombatelite.com/forums/viewtopic.php?f=29&t=1102
Page 1 of 1

Author:  Skittles the Pirate [ Sat Oct 07, 2006 7:38 am ]
Post subject:  Bad Pak Files

First post, and one on a sour note, sadly.

Every time I try and start a server or join a server, I get error messages. For starting a server, it says that I have "invalid or modified pak files" and for joining a server I get this:

Image

I reinstalled TC:E and ET and restarted, but I've had no luck.

Help!

Author:  Diane [ Sat Oct 07, 2006 11:11 am ]
Post subject: 

I'm not a tech support export, but I noticed those files are from .48 and you are running .49. There could be a couple of diff reasons that I can think of (bear with me - for I am tech support noob)

First off, .49 installs into a folder called 'tcetest' which is the same folder name for .48. If you have .48 previously installed, just rename the tcetest folder to something like 'tcetest48' before installiing .49

Most likely the error is, you installed .49 correctly but have been maybe trying to join .48 servers. Since they both have the 'tcetest' dir, they are listed together I believe. There are still many .48 servers as either admins have been too lazy to upgrade or they are against change. :P

Another thing to keep in mind, clientside make sure your "auto download" option is disabled. With .49's official servers, having that enabled could cause a problem.

I hope that helped, and if not, I hope someone else here can be of more help.

Ciao!

Author:  XenoKiLLer [ Sat Oct 07, 2006 2:16 pm ]
Post subject: 

-reminder for the other mods-
-this needs to be cleaned up and stickied it is useful-

Author:  LordOfKao$ [ Sat Oct 07, 2006 11:15 pm ]
Post subject: 

If you have done as Diane has suggested above regarding installing ET2.60 and TCE0.49 I would ignore all servers with maps starting with dem_

dem_ used to be the the prefix in 0.48 for maps. With the advent of 0.49 this has now been changed to obj_

Author:  Skittles the Pirate [ Sun Oct 08, 2006 3:30 am ]
Post subject: 

Okay, after reinstalling ET with the latest patch, reinstalling TCE, and then turning off auto DLing, I finally could join multiplayer servers. I'll be sure to keep an eye out for dem_ maps. Thanks for the help, everyone. This is an excellent mod. :D

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/