TrueCombat
http://www.truecombatelite.com/forums/

Freezing game
http://www.truecombatelite.com/forums/viewtopic.php?f=29&t=1002
Page 2 of 2

Author:  it [ Sun Oct 01, 2006 3:13 am ]
Post subject: 

-Aequitas- wrote:
XenoKiLLer wrote:
Okay as I said, download pbsetup.exe from EvenBalance

"DO NOT USE pbweb.exe"

pbsetup.exe works faster and more fficiently than pbweb.exe. pbsetup.exe is a different program distributed by PB to update itself efficiently and properly. the old pbweb.exe doenst work aswell and I dont think it is still even supported.


I did at it says that all the updates are done... But Im not sure it works, should I reinstall again ?


might as well, can't do more harm than good.

if not, try PBsetup.exe again, and then try. if I see you try to get on (I'm gonna be hanging around on the SEF CTF and BC servers, I think, more likely CTF) and I se an error, I'llPM you what it is (I know that it kicks for short names and does;t tell you, and a few other things too.)

Author:  nugjar [ Sun Oct 01, 2006 6:26 am ]
Post subject:  Linux laggy freeze

Running Linux 2.6 on Intel P4, turning off wallmarks _seems_ to have fixed those nasty lag bumps.

Author:  -Aequitas- [ Sun Oct 01, 2006 2:17 pm ]
Post subject: 

Okay I just reinstalled wolfenstein, the patch and true combat elite 0.49 now i just wanna be sure i dont make a mistake because its the third time i install truecombat and wolfenstein... So what do ?... I want to be absolutely, positively sure that I don’t make a mistake again …

Author:  -Aequitas- [ Sun Oct 01, 2006 3:22 pm ]
Post subject: 

Never mind what I said, I just figured out what my problem is and it has nothing to do with tce I just installed pb like u guys said and I got kicked from the game and it said kernell32.dll again so im going to reboot my computer sometime this week …

Author:  XenoKiLLer [ Sun Oct 01, 2006 3:26 pm ]
Post subject: 

I guess you should.

Author:  amigaland [ Sun Oct 01, 2006 3:45 pm ]
Post subject: 

I had same problems with crashings and freezings with AmericasArmy using punkbuster. Same problem here with TrueCombat Elite. I solved a problem vith AA and PB by closing any of the BANDWITH LIMITERS running!

So, disable your limiters bcause PB has conflicts with it and your game will run smoothly!

C U

Author:  XenoKiLLer [ Sun Oct 01, 2006 3:49 pm ]
Post subject: 

Or simply avoid having PB update its systems ingame which that was the official word from PB in the AAforums.

Author:  Abpojobas3 [ Tue Dec 05, 2006 2:36 pm ]
Post subject: 

wow!
[Link deleted] :evil:
regards, Abpojobas3

Author:  <TCF>Buschman [ Wed Dec 06, 2006 3:40 am ]
Post subject: 

F'crying out loud...

Author:  Stealth [ Fri Feb 02, 2007 4:50 am ]
Post subject: 

You know for just once when someone suggests something like turn off the limiters, write the command down for the newbies out there.

Page 2 of 2 All times are UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/