All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: 0.49 Railhouse : got mem error..??
PostPosted: Sun Oct 01, 2006 4:19 pm 
Offline
Marksman
Marksman

Joined: Sun Oct 01, 2006 9:45 am
Posts: 2
Location: France
Hi all!

Thanks for this Linux Support Forum :-)

I run debian sid, I never had trouble with 0.48 release and previous..

But since .49 I got a problem, only when the map "Railhouse (detroit, usa.. blah)" is loading.

I can see the trailer picture of the map, but the progress bar remains empty then, It switches back to the console with this error:
Code:
Sys_Error: recursive error 'Hunk_AllocateTempMemory: failed on 1064652' after: Hunk_AllocateTempMemory: failed on 1048632
Shutdown tty console


I got 1,5 Gb ram. Its a vaio laptop with nvidia.

Nvidia driver: 1.0-8774 (latest available from nvidia)
x.org version : 1:7.1.0-1 (latest in the debian sid)

lspci tells us whats card it is:
Code:
01:00.0 VGA compatible controller: nVidia Corporation NV43 [GeForce Go 6200 TurboCache] (rev a1)

(I think it has 64mb but not sure tough..)

I run KDE environment, with Alsa
kernel 2.6.16-2-686 (no -17 or -18: got wifi issues with it (not tested -18 yet))

If I dont give enough info, please tell me what you'd like to have..

Thanks a lot for any help !

_________________
--
[Fr]Slayer


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 01, 2006 4:22 pm 
Offline
Pwnzer
Pwnzer
User avatar

Joined: Wed Aug 10, 2005 2:06 pm
Posts: 4573
Location: Canada, ON
Its a hardware dependent problem. meaning even people with weaker or stronger systems then you are still get the same problem. Some systems have a working fix by changing the value for /set com_hunkmegs 256 (or any number trial and error), but it doenst work for everyone. Stickies are in General Support section.

_________________
Image
Terms of Use||TC:E + W:ET EULA


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 01, 2006 4:23 pm 
Offline
Sharp Shooter
Sharp Shooter

Joined: Thu Jan 19, 2006 1:22 pm
Posts: 28
just an FYI: this is not a linux specific problem.

see this thread fro more info:
http://www.truecombat.us/forums/viewtopic.php?t=1024


Top
 Profile  
 
 Post subject: ok, Sorry!
PostPosted: Sun Oct 01, 2006 7:03 pm 
Offline
Marksman
Marksman

Joined: Sun Oct 01, 2006 9:45 am
Posts: 2
Location: France
Ok, sorry guys..

I assumed with was a Linux issue or something weird with me only.. I didn't not searched long enough in the forums :-(

Since Im an experienced Linux user, don't hesitate in asking me what file or thing to do to help you debug.

I can grant you an ssh account to, lets say in a chrooted environnement with True combat in it?

Or just stracing-it may be helpful?

Feel free to ask me.

Thanks a lot

_________________
--
[Fr]Slayer


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Style created by © Matti, gry komputerowe, reklama sem reklama seo

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group